Win een TV met schieten op wasmachines

English 

Dit keer niet door te schieten op het doel, maar op wasmachines kan jij punten scoren. Wasmachines? Ja, zeker. In samenwerking met Elektrospecialist Lunenburg Nuland en Rosmalen is er een heus nieuw onderdeel ontstaan ter vervanging van het toch wat ouderwetse penalty schieten namelijk: De Lunenburg Wasmachine Cup.

Het heeft enigszins dezelfde insteek als het voorgaande penaltyschieten. In de voorrondes tijdens de eerste speeldag wordt middels drie keer schieten per speelster bepaald wie de finalist is van ieder deelnemend team. 

Iedere speelster, ook de keepster, van het team neemt drie schoten op maar liefst 9 apparaten die ieder een eigen score hebben. De speelster die de meeste punten heeft verzameld gaat uiteindelijk naar de finale op de tweede speeldag van het toernooi. In de finale staan per categorie net zoveel speelsters als er teams zijn; van ieder deelnemend team één speelster. In deze finale nemen de speelsters het op tegen keepers en zijn de eerdere regels van het penalty bokaal weer van kracht. Middels een afvalrace wordt dan bepaald wie als winnaar overblijft. Scoor je dan blijf je staan, mis je dan val je af. Dit totdat er één iemand overblijft per categorie.

Ook voor de winnaars van die finales heeft Elektrospecialist Lunenburg Nuland en Rosmalen een steentje bijgedragen in de vorm van een prijs. En dit is niet zomaar een prijs. Met het Lunenburg Wasmachine Voetbalspel is er namelijk per leeftijdscategorie een nieuwe televisie te winnen!

Naast de poulewedstrijden verwacht de organisatie van de Brabant Girls Cup dan ook een serieuze inzet van alle deelneemsters bij dit nieuwe spannende spel. Nieuwsgierig naar de bijdrage van de elektrospecialist uit de omgeving van vv OJC Rosmalen of naar de andere wedstrijden? Op vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei, tevens de dag van de finale van De Lunenburg Wasmachine Cup, bent u meer dan welkom om een kijkje te komen nemen op Sportpark de Groote Wielen van vv OJC Rosmalen.

Meer weten over Elektrospecialist Lunenburg? Kijk snel op de webpagina.