post

Viering 105 jaar OJC ROSMALEN

Viering ‘105 jaar OJC ROSMALEN’ in juni-weekend

Onze club bestaat dit jaar 105 jaar. In het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 juni wordt dat feestelijk gevierd met diverse extra evenementen die rond de reguliere toernooien en evenementen worden georganiseerd. Tijdens het weekend wordt ook aandacht besteed aan het aftreden van Wim Trugg als voorzitter van OJC ROSMALEN.

Op zaterdag 13 juni vinden de geplande toernooien voor de 5- en 6-jarigen en meisjes E plaats en op zondag 14 juni is het tijd voor de Sport en Speldag voor de mini’s en kleuters, de finale van het buurtvoetbal en de Rabo penaltycup. Daarnaast zijn er diverse activiteiten gepland in het kader van het aftreden van Wim Trugg als voorzitter. In de namiddag op zaterdag wordt een voetbalwedstrijd gespeeld tussen het 1e van het huidige seizoen en een team van oud-spelers van OJC 1 in de periode dat Wim voorzitter is geweest. Na afloop van de wedstrijd staat een speciale Algemene Leden Vergadering (ALV) gepland in verband met het aftreden van Wim Trugg als voorzitter, gevolgd door een receptie voor Wim.

Als afsluiting van de zaterdag is er in de kantine een feestavond ter gelegenheid van het 105-jarig bestaan. Nadere mededelingen volgen op deze website.

Er wordt nog nagedacht over een evenement met en voor de sponsors op de vrijdagavond die vooraf gaat aan het jubileum-weekend en het in de schijnwerpers zetten van het peutervoetbal op zondag. Nieuwe ideeën voor het jubileum-weekend, vooral voor de zondag, zijn welkom! Het volledige programma en de tijden worden later bekend gemaakt.

105 jaar OJC