Op naar mei 2018

De Brabant Girls Cup Commissie is alweer druk bezig met 2018! Het nieuwe jaar belooft veel voor de groep vrijwilligers die ook dit jaar weer het internationale meiden- en vrouwentoernooi organiseren.

Het internationale karakter van het toernooi komt rijker naar voren dan ooit. Met aanmeldingen uit maar liefst zeven verschillende landen lijkt het toernooi al niet meer stuk te kunnen. En het is pas december! Denemarken, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, België en Nederland gaan we vertegenwoordigd zien op de velden van v.v. OJC Rosmalen.

Stagelopen of je aanmelden voor de commissie?
Het weekend van 11 en 12 mei, daar draait het allemaal om, maar natuurlijk kunnen deze toernooidagen niet slagen zonder de nodige helpende handjes! We zijn op zoeken naar nieuwe commissieleden. Onder andere een wedstrijdsecretaris, maar nieuwe inbreng op andere vlakken is altijd meer dan welkom.

Wat bieden wij als stageplek?
Maatschappelijke stageplekken: Denk aan opbouwen, het begeleiden van spellen, het schoonhouden van het sportpark en de rest van onze vrijwilligers voorzien van een hapje en een drankje. Dit terwijl jij zelf ook tijd hebt voor de nodige breaks en natuurlijk het kijken van de wedstrijden. Stageplekken gerelateerd aan sport, events, lifestyle etc.:

Al vroeg bij de organisatie betrokken zijn?
Dat kan nu. Leer snel meer over alles wat er komt kijken bij het organiseren van een sport-event. Daarnaast pik je meer op over vergaderen, samenwerken, doelgroepen, gastvriendelijkheid en promotie.

Meer weten?
Neem vrijblijvend contact op met Hans Driessen japmdriessen@gmail.com